۰۲۱ - ۸۸۰۰۱۳۶۱ کمک‌های مردمی

۱۰ نکته برای کمک کردن به افراد دچار آسیب نخاعی

خیلی ها که با افراد آسیب نخاعی مواجه می شوند، هنگام کمک کردن به آنها، با وجود این که هدفشان کمک کردن است، اما نمی دانند این کار را چطور می توانند انجام دهند. اگر شما در تلاش هستید تا به کسی که دچار آسیب نخاعی است، کمک کنید، در این مقاله ۱۰ راه ارائه شده که استفاده از آنها برای این منظور می تواند بسیار کمک کننده باشد:

کمک کردن به افراد دچار آسیب نخاعی

  1. ضایعه را بشناسید

 اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که در مورد آسیب نخاعی، چگونگی تأثیر آن بر روی مصدوم، درمانهای مورد نیاز و دیگرموارد آگاهی پیدا کنید. شناخت کامل ضایعه ، اولین گام برای کمک به آنهاست.

  1. درک کنید که هیچ چیز قطعی نیست

در آسیبهای مغزی و نخاعی، هیچ چیز صد درصد نیست. متخصصین خاطرنشان می کنند که مواردی وجود داشته که به افراد گفته شده ” آنها دیگر هرگز راه نخواهند رفت ” اما در واقع بهبود یافته اند. تا جایی که حتی دوباره توانسته اند راه بروند، ولو با کمک.

  1. به مصدومین کمک کنید تا قوی تر شوند 

    عدم توانایی ورزش یکی از مشکلات اساسی بعد از ابتلا به آسیب نخاعی است. از این رو، کارشناسان بر اهمیت کمک به قوی تر شدن بدن مصدومین از طریق تنظیم و کمک دادن به آنها در برنامه های تمرینی ورزشی تأکید می کنند.

  2. به آنها کمک کنید تا اهداف خود را تعیین کنند

گذشته از اهداف تقویت جسمی، مهم این است که به یک فرد آسیب دیده کمک شود تا اهداف شخصی خود را برای رسیدن به اهداف کلی خود – مانند فارغ التحصیل شدن از دانشگاه و… تعیین کند. این موضوع به ایجاد انگیزه در او کمک کرده و آنها را به جلو سوق خواهد داد.

  1. فقط وارد نشود و کارهایی را برای شخص آسیب دیده انجام ندهید

    گاهی می خواهید که تمام تلاش خود را بکنید تا به یک عزیز دچار آسیب نخاعی کمک کنید. اما به طور یقین نمی توانید ( و نباید) همه کارها را برای او انجام دهید. آیا تا به حال کسی را داشته اید،  که بدون هماهنگی با شما، پرش کرده و شروع به انجام کارهای شما کند؟ قطعا” احساس خوبی پیدا نکرده اید. و متوجه شده اید که در آن لحظه چقدر حس شرمساری یا حتی ناامید کننده گی به شما دست می دهد. به توصیه کارشناسان شما باید به آنها اجازه دهید که خودشان در حد توان کارهایشان را انجام دهند.

  2. به آنها کمک کنید تا اهداف خود را اجرایی کنند

 البته فقط تعیین هدف کافی نیست. باید در کنار انها باشید  و به آنها در تحقق اهداف خود کمک کنید تا بتوانند موفق شوند – حتی اگر شما فقط حمایت اخلاقی می کنید.

  1. شخص را در فعالیتهای مختلف درگیر کنید 

    پس از آسیب نخاعی، محرومیت از دوستان و عزیزان و عدم توانایی اجرای فعالیت های خاص ، غیر معمول نیست. با این حال، کارشناسان، اهمیت دعوت از این افراد را به فعالیتهای مختلف برجسته می کنند – انجام این کار به جلوگیری از احساس از دست دادن یا بیگانگی آنها کمک می کند و می تواند برای آنها بسیار مفید باشد.

  2. آنها را بلند کرده و با یک کاری مشغول کنید

همه ما به یک سرگرمی احتیاج داریم. خواه داوطلبانه یا غیرداوطلبانه ، شرکت در یک موسسه خیریه، یک باشگاه آموزشی یا حتی فقط بازی با دوستان، بصورت یک نوع فعالیت منظم می تواند به بهبود احساس و با ارزش بودن آنها کمک کند. به علاوه ، صرفا” یک مشارکت ساده می تواند سرگرم کننده باشد!

  1. اصلاحاتی را در محل زندگی آنها انجام دهید

یکسری اقدامات و اصلاحات اساسی وجود دارند که می توان با اجرای آنها در  محل سکونت فرد، زندگی راحت تری را برای او ایجاد نمود. ایجاد این تغییرات و مناسب سازی ها باعث می شود فرد آسیب دیده احساس خوشایندی را داشته باشد.

  1. در مورد چیزهایی با آنها صحبت کنید که دوست دارند

 ببینید آیا چیزی وجود دارد که آنها قبل از آسیب دوست داشتند، یا چیزی است که بعد از آسیب به آنها علاقه نشان دهند. سعی کنید با فرد آسیب دیده  در مورد چیزهایی صحبت کنید که دوست دارند. این موضوع به آنها کمک می کند تا از فکر کردن در مورد چیزهایی که دوست ندارند بپرهیزند. بطور کلی تعاملات اجتماعی می تواند برای آنها بسیار مفید باشد.