۰۲۱ - 55385363 کمک‌های مردمی

چوب کمبود امکانات ورزشی لای چرخ معلولان قزوین

به گزارش خبرنگار ایرنا، اینجا زندگی هر فردی متفاوت از دیگری است و هر انسانی داستان مختص به زندگی خودش را دارد، این تفاوت را علیرضا عباس پور، ورزشکار بستکبال با ویلچر بهتر از همه درک می کند، وی که ۴۷ سال است روی ویلچر نشسته و حتی یک مرتبه نیز روی پای خود نایستاده است، حالا باشگاه ورزشی را خانه دوم خود می داند و می گوید: فضای اینجا روحیه‌ام را عوض می‌کند و باعث می‌شود غم و غصه‌های دلم را برای چند ساعت فراموش کنم، چرا که تمام هم تیمی‌ها در این باشگاه شبیه هم هستیم و نگاه غیرطبیعی مردم روی ما سنگینی نمی کند و ما را آزار نمی دهد.

ابوالفظل محرم خانی دیگر ورزشکار والیبال نشسته استان قزوین و دارنده مدال طلای کشوری نیز بیان می کند: حدود ۱۶ ورزشکار در والیبال نشسته قزوین فعال هستند و این رشته ورزشی در عمر ۳۵ سالگی خود به مرور زمان به صورت حرفه ای جلو آمده و با حضور در سوپر لیگ کشور تا مرز مقام دوم نیز پیش رفته است، اما به مرور زمان حمایت ها از باشگاه والیبال نشسته استان قزوین کم شد و همین باعث شد تا بچه ها و باشگاه ها ضعیف شوند.

واحدهای صنعتی قزوین از ورزش جانبازان و معلولان حمایت کنند.

وی اضافه می‌کند: حالا چند سالی است که قزوین با توجه به ظرفیت تیم والیبال تصمیم گرفته که در لیگ برتر والیبال نشسته کشور شرکت کند، اما به دلیل بودجه تعریف شده با کم ترین هزینه در دسته یک فعالیت می کند و کار برای ما سخت شده است.

محرم خانی ادامه داد: ورزشکاران معلول استان قزوین احتیاج به حمایت های مالی از نهادهای مختلف دارند، چرا که در این حوزه ضعف بسیاری وجود دارد جای کار بسیار است، همچنین با توجه به تعداد بالای کارخانجات صنعتی در استان از سرمایه گذاران این واحدهای تولیدی می خواهیم که در ورزش جانبازان و معلولان استان سرمایه گذاری کنند.

واحدهای صنعتی قزوین از ورزش جانبازان و معلولان حمایت کنند.

هیات ورزشی جانبازان و توان‌یابان قزوین ۱۸ رشته ورزشی را حمایت می‌کند

اکرم سبک رو، نایب رییس هیات ورزش جانبازان و توان‌یابان استان قزوین که تقریبا ۲۸ سال است که در این هیات فعالیت می کند و مربی گری و داوری ورزش بوچیا (نوعی ورزش ویژه معلولان جسمی حرکتی است) استان قزوین را نیز برعهده دارد، معتقد است: هیات ورزشی جانبازان و توان‌یابان استان قزوین از ۱۸ رشته ورزشی حمایت می کند که رشته ورزشی بوچیا ۱۶ سال است که به رشته های فدراسیون اضافه شده و مخصوص ورزشکاران با معلولیت بسیار شدید است که بازیکنان بر اساس نوع معلولیت دسته بندی و کلاس بندی می شوند.

سبک رو: وزشکاران معلول در سال ۱۴۰۱ توانستند در وزش بوچیا برای نخستین مرتبه نایب قهرمان کشور شوند.

وی اضافه کرد: وزشکاران معلول در سال ۱۴۰۱ توانستند در وزش بوچیا برای نخستین مرتبه نایب قهرمان کشور شوند، اما گاهی اوقات ۳۰ ورزشکار در باشگاه کنار یکدیگر به تمرین مشغول هستند و تنها هشت نفر موفق می‌شوند که به مسابقات راه یابند.

سبک رو خاطرنشان کرد: تنها سالنی که در اختیار ما قرار دارد، یکی از سالن های کوچک ورزشگاه شهید بابایی است و اگر استان قزوین یک مجموعه ورزشی چند منظوره داشت شاید اوضاع معلولان خیلی بهتر بود.

سبک رو: وزشکاران معلول در سال ۱۴۰۱ توانستند در وزش بوچیا برای نخستین مرتبه نایب قهرمان کشور شوند.

۳۴ مدال ورزشی توسط معلولان ورزشکار کسب شد

خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز قزوین سراغ دبیر هیات ورزشی جانبازان و توان‌یابان استان قزوین رفت تا از وضعیت ورزش و مطالبات ورزشکاران معلول استان قزوین جویا شود.

حسین فرزانه در این رابطه می‌گوید: ۹ رشته ورزشی از جمله تیراندازی با کمان و تفنگ، والیبال نشسته، بوچیا، دو و میدانی، ورزش های باستانی، بسکتبال با ویلچر، وزنه برداری و پارا شنا زیر نظر هیات ورزش جانبازان و توان‌یابان استان قزوین وجود دارد که در سطح قهرمانی فعالیت دارند.

فرزانه: قرار شده که زمینی برای احداث یک ورزشگاه بزرگ در اختیار هیات ورزش توان یابان استان قرار دهند.

وی با بیان اینکه ۳۴ مدال ورزشی را در سال گذشته کسب کردیم، ادامه داد: حدود ۹۰ زن و حدود ۱۰۰ مرد ورزشکار معلول در هیات ورزشی معلولان قزوین ساماندهی شده‌اند، اما آمار ورزشکاران تازه کار و غیرحرفه ای حدودا ۵۰۰ تا ۶۰۰ ورزشکار است.

فرزانه بیان کرد: فقط یک سالن ورزشی در اختیار ورزشکاران معلول استان قزوین قرار دارد، اما قرار شده که زمینی برای احداث یک ورزشگاه بزرگ در اختیار هیات ورزش توان یابان استان قرار دهند.

فرزانه با بیان اینکه مطالبه ورزشکاران معلول این است که بیشتر در جامعه دیده و حمایت شوند، گفت: از نظر امکانات مادی با سیلی صورت خود را سرخ می کنیم و دیگر نمی توانیم تیم داری کنیم، از این رو باید بودجه تزریق شود و حامیان مادی پای کار ورزش معلولان بیایند و ما را حمایت کنند.

در پایان خبرنگار ایرنا سراغ مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین رفت تا نظر وی را در خصوص وضعیت ورزش معلولان جویا شود.

۳۴ مدال ورزشی توسط معلولان ورزشکار کسب شد

سه هزار میلیارد ریال برای حمایت از ورزش معلولان استان هزینه شد

عباس علایی مقدم، مدیرکل ورزش و جوانان قزوین می‌گویدبا پیگیری های مسوولان هیات ورزش جانبازان و توان‌یابان توانستیم در حوزه جانبازان و معلولان رشته‌های مختلفی از جمله دو و میدانی، بوچیا، والیبال و بستکبال نشسته و ورزش باستانی را با حدود ۲۵۰ ورزشکار معلول در قزوین زنده کنیم.

وی اضافه کرد: یکی از معضلات ما این است که مجموعه تخصصی ورزشی در استان برای معلولان وجود ندارد و در همین خصوص با مدیرکل بنیاد شهید رایزنی شد تا با حمایت آن ها بتوانیم این امکان را فراهم کنیم که در حال حاضر زمینی در قزوین جانمایی شده تا یک مجموعه ورزشی احداث شود.

علایی مقدم تصریح کرد: سلامتی معلولان و حضور آنها در جامعه در اولویت کاری ما قرار دارد و قدم بعدی ما معرفی آنها برای شرکت در مسابقات ورزشی است.

به گفته مدیرکل ورزش و جوانان قزوین، امسال سه هزار میلیارد ریال برای حمایت از ورزش معلولان هزینه شد و مراسم تجلیلی از قهرمانان انجام شد که در جوایز آسیایی و پارا آسیایی هیچگونه تبعیضی صورت نگیرد.

کلام آخر: ورزش جانبازان و معلولان استان به لحاظ مدال آوری در شرایط خوبی قرار دارد، اما ضروری است که مسوولان و همچنین سرمایه گذاران شرکت های صنعتی استان با حمایت های خود به سرپا ماندن و رو به جلو حرکت کردن جامعه ورزشی معلولان کمک کنند تا بتوانیم عملکرد بهتری در رویدادهای داخلی و خارجی داشته باشیم.