۰۲۱ - ۸۸۰۰۱۳۶۱ کمک‌های مردمی

۹ ترفند ساده برای شروع یک کسب و کار جدید

اگر می خواهید یک کسب و کار جدید راه اندازی کنید یا به دنبال نکاتی ساده برای بهتر کردن کسب و کار جدیدتان هستید، این مقاله جای شما است! شروع یک کسب و کار جدید سخت است، اما وقتی روی غلتک بیفتید از دشواری هایش کم می شود. در بسیاری از موارد، شما باید بیشتر از وقت و انرژی تان مایه بگذارید.

اما این از خود گذشتگی ارزشش را دارد و مزیت هایی برای تان به ارمغان می آورد. به طور مثال می توانید مدیر خودتان باشید، ساعات کاری منعطفی داشته باشید و کلی مزیت دیگر.

البته همیشه هم به این خوبی نیست. طبق آمار SBA، دو سوم مشاغل حداکثر ۲ سال و ۵۰ درصد آن ها تا ۵ سال دوام می آورند.

چرا میزان شکست تا این حد بالا است؟ برای کسب و کار هایی که به سرعت شکست می خورند، برنامه ریزی ضعیف می تواند بزرگ ترین عامل باشد.

امروزه برای موفقیت در یک کسب و کار، باید انعطاف پذیر باشید، برنامه ریزی خوبی داشته باشید و از مهارت های سازمانی سر در بیاورید. بسیاری از افراد با این ایده شروع می کنند که با روشن کردن چند کامپیوتر یا افتتاح شرکت شان می توانند راحت درآمد کسب کنند.

9 ترفند ساده برای شروع یک کسب و کار جدید

اما واقعیت این است که پول درآوردن بسیار سخت تر از آن چیزی است که فکر می کنید. به همین دلیل است که باید زمانی را به برنامه ریزی اختصاص دهید.

نرخ بقای بیشتر مشاغل به این صورت است:

نکات ساده برای شروع یک کسب و کار جدید

۱-کار ها را سر و سامان بدهید

سازماندهی به شما کمک می کند تا کار ها را بر اساس یک برنامه زمان بندی انجام دهید. یک راهکار عالی برای انجام این کار این است که فهرستی از کار های روزانه تان داشته باشید و هر کاری که انجام می شود را تیک بزنید. این کار باعث می شود تا چیزی را فراموش نکنید و همه کار ها را یکی یکی انجام بدهید.

۲- جزئیات را ثبت کنید

همه مشاغل موفق جزئیات را ثبت می کنند. با ثبت گزارش های دقیق و جزئی متوجه وضعیت مالی کسب و کارتان و چالش های احتمالی آن خواهید شد.

آگاهی از جزئیات به شما زمان می دهد تا استراتژی هایی را برای غلبه بر مشکلاتی که ممکن است مانع از موفقیت و پیشرفت تان شوند، به کار بگیرید.

۳- رقبای تان را آنالیز کنید

رقابت باعث به وجود آمدن نتایج بهتری می شود. برای رسیدن به موفقیت، نباید از زیر نظر گرفتن و یادگیری از رقبای تان هراس داشته باشید. آن ها ممکن است کار درستی انجام دهند که شما می توانید از آن برای کسب درآمد بیشتر در تجارت تان استفاده کنید.

رقبای تان را آنالیز کنید

۴- ریسک ها و مزیت ها را ارزیابی کنید

کلید موفقیت این است که برای کمک به رشد کسب و کارتان ریسک های حساب شده ای را به جا بخرید! بهتر است از خودتان بپرسید که ” عیب و ایراد های انجام یک کار چیست؟ ” اگر بتوانید به این سوال پاسخ دهید، آن وقت خواهید فهمید که در بدترین حالت چه اتفاقی خواهد افتاد. این اطلاعات به شما کمک می کند تا ریسک های حساب شده ای را بر عهده بگیرید که می تواند مزایای خوبی برای کسب و کارتان به همراه داشته باشد.

۵- خلاق باشید

خلاقیت ورد جادویی برای رسیدن به موفقیت است! پس بهتر است همیشه به دنبال راهکار های خلاقانه ای برای بهبود کسب و کارتان باشید تا آن را از رقبای تان متمایز کنید. شما باید به این نگرش برسید که همه چیز را نمی دانید و باید از ایده ها و نگرش های جدید برای کارتان استقبال کنید.

۶- متمرکز باشید

فقط به این دلیل که یک کسب و کار راه اندازی می کنید؛ معنایش این نیست که باید فورا درآمد کسب کنید. زمان می برد تا مردم شما را بشناسند، بنابراین باید روی رسیدن به اهداف کوتاه مدت تان تمرکز کنید و بگذارید اتفاقات خوب سر وقت خودشان بیفتند.

۷- از خودگذشتگی کنید

شروع یک کسب و کار جدید سخت است، اما وقتی که شروع کنید، آسان تر می شود. در بسیاری از موارد، شما باید زمان بسیار بیشتری را نسبت به بقیه کارهای تان صرف کنید. باید فداکاری کنید، یعنی برای رسیدن به موفقیت باید زمان کم تری را با خانواده و دوستان تان بگذرانید.

از خودگذشتگی کنید

۸- خدمات عالی ارائه کنید

بسیاری از کسب و کار های موفق گاهی فراموش می کنند که ارائه خدمات خوب به مشتری بسیار مهم است. اگر خدمات بهتری به مشتریان تان ارائه دهید، احتمال این که آن ها به شما مراجعه کنند بیشتر از رقبای تان خواهند بود.

۹- با اراده و ثابت قدم باشید

ثبات کلید کسب درآمد در یک شغل است . شما باید در دراز مدت این عادت مثبت را در خودتان به وجود بیاورید تا به مرور شاهد مزایایی که برای تان به همراه خواهد داشت، باشید. چطور ثابت قدم باشیم؟

کلام آخر

شروع و راه اندازی یک کسب و کار موفق می تواند چالش برانگیز و در عین حال سود آور باشد. موفقیت نیاز به تمرکز، نظم و ثبات دارد. اما موفقیت یک شبّ به دست نمی آید و نیازمند تمرکز در طولانی مدت و استقامت در موقعیت های چالش برانگیز و دشوار است.