۰۲۱ - ۸۸۰۰۱۳۶۱ کمک‌های مردمی

سلامت تغذیه بهترین فاصله بین وعده های غذایی؛ از صبحانه تا شام

اهمیت ساعت غذا خوردن و فاصله مناسب بین وعده غذایی

اهمیت فاصله میان وعده های غذایی در یک روز، زمانی بالا می رود که متوجه شویم این فاصله زمانی تاثیر مستقیم روی سلامت اعضای مهم بدن، همچون قلب و کبدمان دارد. با همین یک جمله قطعا شما هم متوجه حساسیت فاصله زمانی میان وعده های غذایی شدید.

فاصله بین وعده های غذایی

هر ساله ۶۹۷ هزار نفر به خاطر بیماری قلبی در کشور های بزرگ جان خود را از دست می دهند؛ یعنی از هر پنج مرگ؛ یک مورد به خاطر بیماری قلبی اتفاق می افتد و این ممکن است که هم در بینِ مردان و هم در بین زنان رخ بدهد؛ البته راهکار های زیادی وجود دارند که شما بتوانید این خطر را کم کنید، مثلاً مراقبت و کنترلِ سطح قند خون، فشار خون و سطح لیپید می تواند تا حد زیادی خطر را کم کند که با غذا خوردن در یک زمان مشخص در طول روز شما می توانید این وضعیت را بهبود ببخشید.

طبق مطالعات جدید که در ژونال های بین المللی هم به چاپ رسیده است، نه تنها نوع غذایی که مصرف می‌ کنید، بلکه زمان خوردن غذا و مدت زمانی که طول می کشد تا غذا بخورید هم، واکنش بدن شما را مشخص می‌ کند.

این مطالعات به این نتیجه رسیده است که خوردن غذا سر یک ساعت مشخص می تواند سطح قند خون، فشار خون و کلسترول را کم کند و متعادل نگهدارد و فواید دیگری هم خواهد داشت.‌

 فاصله مناسب بین وعده غذایی

بهترین فاصله زمانی بین وعده صبحانه و شام

اگر شما یک تایم ۱۰ ساعته برای خوردن غذا در نظر بگیرید، خطر بیماری قلبی برایتان کم می شود، یعنی مثلا اگه صبحانه را ساعت ۹ می خورید، شام باید ساعت ۷ شب خورده شود؛ یعنی ۱۰ ساعت فرصت دارید که سه وعده غذایی را مصرف کنید و ۱۴ ساعت هم چیزی نخورید.

در واقع خوردن سه وعده غذایی در عرض ۱۰ ساعت نه تنها خطر ابتلا به بیماری‌ های قلبی را کم می‌ کند، بلکه باعث می‌ شود تا بهتر هم وزن کم کنید.