توسطadmin1390/07/220آموزشی, مقالات آموزشی بهداشت عمومی میوه و سبزیجات دارای گوشت سفید، سدی در مقابل سکته ی مغزی مصرف میوه و سبزیجاتی که دارای گوشت سفید هستند نقش مهمی در پیشگیری از سکته ی مغزی( avc) ایفا می کنند. تاکنون پژوهش های زیادی تأثیر مثبت مصرف میوه و سبزیجات بر بدن را به اثبات رسانده اند و نیازی به تاکید بر ضرورت مصرف این مواد غذایی مفید نیست. اخیرا محققان هلندی پژوهش هایی انجام داده و به این نتیجه رسیده اند گوشت سفید بعضی از میوه و سبزیجات مثل سیب، گلابی، گل کلم و …که برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است باعث پیشگیری از سکته ی مغزی می شود. این یافته ی جدید نتیجه ی تلاش محققان دانشگاه wageningen هلند است که در روزنامه ی stroke به چاپ رسیده است. در این پژوهش محققان سعی کردند ارتباط بین رنگ میوه و سبزیجات و احتمال سکته ی مغزی( avc) را بررسی کنند. به این منظور آن ها 20069 داوطلبی که به طور متوسط 41 سال داشته اند را به مدت 10 تحت نظر گرفتند. گوشت سفید بعضی از میوه و سبزیجات مثل سیب، گلابی، گل کلم و …که برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است باعث پیشگیری از سکته ی مغزی می شود در نهایت محققان به این نتیجه رسیدند که افزایش مصرف میوه و سبزیجاتی که گوشت سفیدی دارند خطر سکته ی مغزی را کاهش می دهد. به بیان دقیق تر افزایش 25 گرم مصرف روزانه ی این میوه و سبزیجات باعث کاهش 9 درصدی سکته ی مغزی می شود. منبع: سایت غذا و سلامت