۰۲۱ - ۸۸۰۰۱۳۶۱ کمک‌های مردمی

غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: دال عدس رنگ نارنجی دارد و سرشار از بتاکاروتن پیش‌ساز ویتامین A است و مصرف این غذا سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و برای قوه بینایی مفید است.

میترا زراتی اظهار داشت: حبوبات بهترین منبع پروتئین گیاهی است، مصرف حبوبات برای دیابتی‌ها مفید است و لوبیای سویا یکی از بهترین حبوبات برای دیابتی‌ها محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر افراد دیابتی ۵۰ تا ۶۰ گرم آجیل سویای بدون نمک را در طول روز مصرف کنند، در کنترل چربی و قند خون آنها مؤثر است؛ حبوبات سرشار از آهن هستند ولی میزان آهن آن نسبت به گوشت کمتر است.

وی افزود: حبوبات سرشار از ویتامین‌های گروه B به خصوص ویتامین B1 و B6 است همچنین دارای قند نفاخ است و جزء خانواده الیگوساکاریدها محسوب می‌شود که خیساندن آن مانع از نفخ می‌شود.

مصرف حبوبات چربی و قند خون را کنترل می‌کند

زراتی بیان داشت: حبوبات دارای اسیدهای چرب اشباع است که از بروز چربی خون پیشگیری می‌کند و مصرف حبوبات برای افراد چاق یا مبتلا به چربی خون مفید است چرا که چربی خون را کنترل می‌کند.

وی ادامه داد: هر نصف لیوان حبوبات پخته۷۰ تا ۷۵ کیلو کالری انرژی دارد و بین انواع حبوبات آن دسته از حبوباتی که رنگین‌تر هستند، مفیدترند که از جمله آنها می‌توان به دال عدس اشاره کرد.

این کارشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: دال عدس رنگ نارنجی دارد و سرشار از بتاکاروتن است. مصرف دال عدس سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و برای قوه بینایی مفید است همچنین لوبیا قرمز بیشتر از لوبیاهای دیگر حاوی موادمغذی است.

منبع : Farsnews.com