۰۲۱ - ۸۸۰۰۱۳۶۱ کمک‌های مردمی

تاثیر کدو در افزایش طول عمر

کدو از جمله موادغذایی است که در فصول سرد سال به آسانی در دسترس است و می‌توانید از آن برای تهیه انواع مختلف غذاها استفاده کنید. کدو حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی بسیار قوی و موثر است که برای سلامت بدن بسیار مفید است. کدوهای زمستانی برخلاف انواع تابستانی، ماندگاری بیشتری دارند و می‌توانید آنها را برای مدت زمان‌ طولانی در یخچال یا خارج از آن در هوای سرد نگهداری کنید. کدو یک ماده غذایی سرشار از فیبر است که می‌تواند نقش بسیار مهمی در مبارزه با سرطان روده داشته باشد و در عین حال از جمله مواد غذایی کم‌کالری محسوب می‌شود.

کدو مسمایی از نزدیکان کدوتنبل است که مزه شیرینی دارد و سرشار از ویتامین‌های A، B و C است. تمام انواع کدوهای زمستانی حاوی بتاکاروتن هستند اما در کدو مسمایی مواد غذایی مفید دیگری نیز یافت می‌شود و ارزش غذایی این کدو با طالبی و انبه برابری می‌کند. بتاکاروتن یک ماده آنتی‌اکسیدان قوی است که در مبارزه با سرطان، بیماری‌های قلبی و آب مروارید نقش مهمی دارد. بتاکاروتن از ترکیب کلسترول با اکسیژن جلوگیری می‌کند و به این ترتیب، از به وجود آمدن گرفتگی‌های منجر به بیماری‌های قلبی در رگ‌ها پیشگیری می‌کند. کدو تنبل از دیگر کدوهای زمستانی است که برای بینایی بسیار مفید است. این کدو سرشار از پتاسیم و بتاکاروتن است و به علت داشتن مواد مفیدی مانند سوتین از آب مروارید و به وجود آمدن لکه‌های چشمی جلوگیری می‌کند. به عبارت دیگر، با خوردن کدوتنبل، مواد غذایی‌ای وارد بدن می‌شود که رادیکال‌های آزاد به وجود آمده در محل عدسی چشم را خنثی می‌کند. کدو تنبل دارای مقادیر فراوانی از مواد مغذی مانند آهن، روی و فیبر است و چون کم‌کالری است، می‌تواند برای کاهش وزن نیز مفید باشد. دانه‌های کدو را نیز دور نریزید چرا که سرشار از روی هستند. روی نقش مهمی در محافظت طبیعی بدن در برابر پوکی استخوان دارد. دانه‌های کدو علاوه بر این، نیاز روزانه شما به منیزیم را نیز برطرف و به کاهش کلسترول کمک می‌کند و در جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه نیز موثر است. دانه‌های کدو از التهاب و تورم اندام‌ها جلوگیری می‌کند و در سلامت پروستات نیز نقش موثری دارد. بنابراین استفاده از کدو در برنامه غذایی روزانه را فراموش نکنید.